Al onze recepten
- Romige Champignonsoep
Deze romige champignonsoep is een echt heerlijke maaltijdsoep. De perfecte soep voor een koude dag, maar kan ook als voorgerecht voor een feestelijke maaltijd.
- Paprika Tomatensoep
Een romige tomatensoep, zacht van smaak, met het heerlijk zoete van puntpaprikas
- Bloemkool in Madras curry saus
Curry Madras is een door engelse invloed ontstane kruidenmengsel uit het zuiden van India. Je kunt er heerlijke sauzen mee maken, zoals in dit bloemkool recept. samen met gerookte tofu.
- Courgettesoep
Courgettes zijn er in het seizoen vaak in overvloed. Zeker de mensen die ze zelf kweken weten daar alles van. Veelzijdig en lekker, ook in de soep.
- Eenvoudige linzensoep
Een vrij eenvoudig, relatief snel klaar te maken maaltijdsoep. Linzensoep met een handje spinazie en room om het af te maken.
- Ovenschotel met pompoen en bloemkool
Een pasta ovenschotel met pompoen en pasta lijkt een ongewone combinatie. Maar het resultaat is een heerlijk gerecht voor op een regenachtige dag, of een moment dat je toe bent aan een niet al te ingewikkeld recept waar je blij van wordt.
- Pappardelle met romige paddestoelen
Pasta en paddestoelen zijn altijd een heerlijke combinatie. Het is makkelijk te maken, en hoewel je het misschien eerder in de herfst eet, hoeft niets je er van te weerhouden om op andere tijdstippen te eten.
- Radijs Stamppot
In Nederland zijn we dol op stamppotten of stoemp zoals ze in Vlaanderen zeggen. Deze stamppot van radijsjes is wat minder bekend, maar daarom niet minder lekker. De meeste voorbereiding gaat wellicht zitten in het snijden van de radijsjes, maar laat je daardoor niet afschrikken, het is de moeite waard.
- Fusilli, Prei en Champignons
Comfort food, erg makkelijk te maken. Relatief weinig benodigdheden maar vol van smaak. Een maaltijd waar je blij van wordt.
- Witte kool met rijst
Met witte kool kun je veel kanten op, in dit recept roerbakken we de kool, samen met gerookte tofu.